Meisje Z. met slaapproblemen...

"Via een oud collega kwam ik terecht bij Esther. Mijn dochter (destijds 6 jaar) had al vanaf dat zij 2 jaar oud was slaapproblemen en dan met name moeite met inslapen. Alles hadden we al geprobeerd. Eigenlijk hadden we het al geaccepteerd dat moeilijk inslapen bij haar hoorde. Het lukte haar alleen met mij naast haar en soms duurde het voor mijn gevoel wel uren voordat ze sliep.

Ook 's nachts kroop ze regelmatig bij ons in bed. Na de behandeling ging het gelijk stukken beter met inslapen. Ik kon gewoon weglopen en ook 's nachts bleef ze doorslapen. Ook durfde ze ineens overal te logeren en werd ze een stuk zelfstandiger. Mede door deze positieve ervaring, zijn al meerdere personen uit ons gezin bij Esther langs geweest. Want automatisch denk ik nu aan Esther als iemand 'iets' heeft."

Mevr. S. diverse klachten...

"Al ruim 2 jaar had ik last van verschillende klachten die steeds erger werden. Hartkloppingen, angstgevoel, soms een hoge bloeddruk, misselijkheid en vermoeidheid! Ook had ik kort achter elkaar meerdere blaasontstekingen gehad. Na een kijkje op de website voelde het meteen goed om contact op te nemen met Esther. Na het eerste consult kreeg ik een startmiddel mee. Die meteen aansloeg voor een gedeelte van de klachten.

Na het tweede uitgebreide gesprek waarin duidelijk werd waar mijn klachten vandaan kwamen kreeg ik het volgende middel. Esther wist al snel dat dit het juiste middel zou zijn. Na een beginreactie zijn mijn klachten steeds meer verdwenen. Het had zelfs effect op mijn zelfvertrouwen. Toen ik besloot om te gaan solliciteren tijdens de behandeling met de korrels merkte ik meteen verschil, ik was zelfverzekerd en ging met weinig zenuwen het gesprek tegemoet. Een duidelijke verbetering! Het is ontzettend prettig dat ik nu Esther even kan bellen om te overleggen. Esther Bedankt!"

Mevr. S. en chronische blaasonsteking...

"Ik ben bij Esther terecht gekomen omdat ik steeds een terugkerende blaasontsteking had die gelijk viel met mijn menstruatie. Elke maand weer raak. Alle onderzoeken bij de uroloog waren goed. Er was niets aan de hand met mijn blaas of nieren. De uroloog in het ziekenhuis dacht aan een hormonale stoornis en gaf het advies om naar de homeopaat te gaan. Ja, en daar was ik! Esther leerde ik kennen als goede luisteraar en wij bespraken de ‘kleinste dingetjes’ om er achter te komen wat er met mij aan de hand was. Zij ging in alle gesprekken heel vertrouwensvol met mij om en ik wist meteen, het voelt goed. Het vertrouwen was er.

Ik vertelde heel veel persoonlijke dingen en aan de hand van deze dingen probeerde zij een beeld over mij te maken. Ik herkende mij volledig terug in haar omschrijving van het homeopathisch middel, welke zij adviseerde. Na de eerste behandeling kon de blaasontsteking erger worden of terug komen en dan zou het daarna beter worden. Dat was ook zo. Daarna heb ik zeven maanden geen blaasontsteking gehad. Ik heb afgelopen jaar alleen 2 keer een blaasontsteking gehad en ook de bijwerkingen van de menstruatie zoals hoofdpijn en zweten is minder of helemaal verdwenen. Esther, dank je wel!!

Mevr. I. en de tweeling...

"Na de geboorte van onze tweeling leefden we in een stroomversnelling. Het is dubbel genieten met 2 kindjes , maar ook dubbel druk. Zoals de gynaecoloog het al omschreef vlak na de geboorte, de eerste jaren zijn een heksentoer. Toen de jongens 4 jaar werden en naar school gingen, kwam ik tot rust en daarmee kwam er ook een hoop ellende naar boven. Ik kreeg last van paniekaanvallen, hartkloppingen, ´brok in de keel/gevoel´, durfde niet meer op de snelweg te rijden etc. Ik voelde me nergens meer veilig, zelfs thuis niet.

Met deze klachten ging ik naar de huisarts, die me doorstuurde naar een psycholoog. Uiteindelijk kwam ik op het idee om naar een homeopaat te gaan en zo kwam ik bij Esther terecht… een schot in de roos. Natuurlijk moet je wel even geduld hebben, het is echt niet zo dat het na een paar korreltjes ´over´ is, maar na ieder gesprek met Esther en de daarbij horende korrels ging het een stukje beter. Uiteindelijk ging het zo goed, dat we nog een 3e kindje hebben gekregen. Iets waar ik jaren over getwijfeld heb, omdat ik zo bang was dat ik weer in dezelfde situatie zou komen als na de geboorte van onze tweeling. Maar niets is minder waar, ik voel me prima en geniet weer van het leven zonder overal beren op de weg te zien. En als ik me nu iets minder goed voel, bel ik Esther voor een afspraak en zit ik zo weer op het goede spoor.

In de tussentijd zijn onze andere gezinsleden ook al met verschillende klachten bij Esther geweest met zeer goede resultaten. O.a. verdriet na het overlijden van opa, een zwaar gekneusde voet, stemmingswisselingen, problemen met de stoelgang etc. Het is heel fijn om bij Esther aan te kunnen kloppen. Vaak heb je problemen of probleempjes waar een homeopaat wel iets mee kan. Dus Esther, dank je wel!"

Mevr. L. en haar gezin...

"Onze eerste stap naar Esther van Kommer was met onze jongste zoon. Van zijn geboorte af was het een slechte slaper. Toen hij twee was en ons nog steeds halve nachten wakker hield, besloten we dat we hem nu echt moesten gaan helpen. Via via kwamen we op het idee homeopathie te proberen. De open website van Esther sprak ons meteen aan en al gauw zaten we bij haar voor een eerste consult. Na een uitgebreid gesprek gaf ze korreltjes mee die ons mannetje maar een paar keer hoefde in te nemen. Het verzoek was of we de veranderingen na inname wilden noteren. En dan niet alleen de veranderingen die gericht waren op de klacht, maar alles. Bij onze zoon was dat meteen heel duidelijk: hij wilde steeds op blote voeten lopen en opvallend vaak zijn handen wassen. Toen ik die signalen terugkoppelde naar Esther wist zij meteen wat de volgende korrels voor hem moesten worden en binnen een paar weken sliep hij door!

Hoe eenvoudig kan het zijn? Dat we dit niet eerder hadden bedacht. Naar aanleiding van deze overtuigende eerste ervaring zijn we inmiddels alle zes bij Esther geweest. Mijn man eenmalig met een eczeem plek, die na 1 inname korrels weg was om niet meer terug te komen. Mijn oudste zoon omdat hij last had van jaloezie t.o.v. zijn broer en zussen en van woedeaanvallen. Daar hadden we al gauw een permanente verbetering. Voor onze oudste dochter omdat ze veel klaagde over buikpijn en daar geen fysieke aanleiding voor was. Zij werd dankzij de behandeling zelfverzekerder/steviger op school en ten opzichte van vriendinnen.

Voor onze jongste dochter omdat ze erg veel last had van eczeem. Voor haar was het wat langer zoeken dan voor de anderen. Inmiddels weten we welk middel bij haar hoort en is het probleem goed onder controle. Voor mijzelf omdat ik zo onder de indruk was van het verbluffende effect bij mijn kinderen dat ik me afvroeg waarom ik genoegen zou nemen met al die kwaaltjes waarvan ik dacht dat ze nu eenmaal bij me hoorden, zoals een slechte stoelgang, matig libido, slecht slapen.

Toen we mijn middel eenmaal hadden gevonden voelde ik het meteen. Een soort van inwendige klik, of alles weer goed zit. Ik voel me dan letterlijk en figuurlijk helemaal in balans en mijn klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wat ik het allerfijnste vind, is dat we, nu we weten welke homeopathische middelen voor ieder van ons goed werken, gewoon Esther kunnen bellen als de problemen zich opnieuw voordoen. Of om de kinderen te helpen met de spanningen in de decembertijd. Of om sneller te herstellen na een griep. Gewoon om het beste uit onszelf te halen!"

Mevr. K. en Fibromyalgie...

"Ik heb in mei 2014 te horen gekregen dat ik fibromyalgie heb. Dit was een schok, maar ook een onbekende ziekte/aandoening. Ik kreeg steeds meer klachten en zat een jaar later in een diep dal. De huisarts kon me niet verder helpen en gaf aan dat ik er maar mee moest leren leven. Ondertussen ben ik ook nog werkloos geworden. Dat levert ook veel stress op en dus ook weer meer klachten bij de fibromyalgie. Door de klachten en stress sliep ik erg slecht. En was ik zo moe dat ik niks meer kon hebben. Ik was snel geïrriteerd en kreeg last van huilbuien en woede uitbarstingen die ik anders nooit heb. Voor mijn gevoel stond ik met mijn rug tegen de muur. Wat nu?

Omdat ik in het verleden goede ervaringen had bij Esther, heb ik weer besloten om bij haar een afspraak te maken. Ik heb bij haar mijn verhaal gedaan en samen hebben we gekeken wat nu het beste voor mij is. Het komt er op neer dat ik eerst mijn mentale gemoedstoestand moet aanpakken en daarna de lichamelijke klachten.

Ik kreeg korrels mee naar huis. Deze heb ik 3x van de 4 doses ingenomen en ik merkte dat het steeds beter met me gaat. Ondertussen ben ik zo af en toe weer aan het werk op uitzendbasis. En voor de lichamelijke klachten ben ik daarnaast doorverwezen naar een osteopaat. Ik slaap weer makkelijker in en slaap ook de hele nacht door, waardoor ik weer lekkerder in mijn vel zit. Ik heb het gevoel weer verder te kunnen en kruip langzaam uit mijn dal.

Mijn dank is groot Esther!"

 

 

 

HOMEOPATHIE                     VOOR IEDEREEN