HOMEOPATHIE                     VOOR IEDEREEN

Afspraak maken

Voor vragen, informatie of voor het maken van een afspraak is de praktijk te bereiken van maandag t/m vrijdag via telefoonnummer 06-45247871 of info@homeopathievooriedereen.nl

Indien ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen kunt u altijd het antwoordapparaat inspreken, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

BEREIKBAARHEID PRAKTIJK - HOMEOPATHIE VOOR IEDEREEN 

Praktijk voor Klassieke Homeopathie & Orthomoleculaire geneeskunde is gevestigd in Nijkerk.

Na ruim 16 jaar in Hoevelaken te hebben gewerkt is de praktijk nu geheel gevestigd in Nijkerk aan de Hogenhof 7.  De ingang van de praktijk is te bereiken via de poort (zie bordje van de NVKH) aan de rechterkant van het huis. Indien u op de fiets komt kunt u deze meenemen naar achteren en parkeren in het fietsenrek. Vrij parkeren kan overal in de straat maar een paar meter verderop op de Brink is meestal voldoende parkeergelegenheid. De praktijk is rolstoeltoegankelijk. 

De praktijk is ook zeer goed bereikbaar voor bewoners van Hoevelaken, Vathorst, Hoogland, Hooglanderveen, Amersfoort, Zeewolde, Harderwijk, Nijkerkerveen, Leusden, Scherpenzeel, Woudenberg, Achterveld, Barneveld, Putten, Ermelo, Voorthuizen, Zwartebroek e.o.

Esther van Kommer - Klassiek homeopaat NVKH - R.HOM® - Registertherapeut BCZ®

Hogenhof 7 - 3861CG Nijkerk

Tel. 06 - 45 24 78 71

info@homeopathievooriedereen.nl

www.homeopathievooriedereen.nl

 

NVKH lidnummer 03-1254

RBZC lidnummer 170248R

AGB-code 90033443

Praktijk AGB-code 90012416

KvK 32166339

 

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur is op dinsdag en donderdag van 08:30 – 09:00 uur. Maar u kunt ook altijd een boodschap inspreken of even een mail sturen naar info@homeopathievooriedereen.nl

 

Waarneming praktijk

De praktijk wordt indien nodig tijdens weekenden, feestdagen en afwezigheid waargenomen door een NVKH erkend collega Klassiek Homeopaat. Dit zal via het antwoordapparaat of tijdens het consult worden doorgegeven.

Bel gerust voor een afspraak

06 - 45 24 78 71

of mail naar: info@homeopathievooriedereen.nl

 

Esther van Kommer -Klassiek Homeopaat NVKH-R.Hom® / Registertherapeut BCZ®

Hogenhof 7 , 3861CG Nijkerk 

www.homeopathievooriedereen.nl